Crnogorska turistička ponuda na sajmu u Berlinu

Ove godine “ITB Berlin” će okupiti preko 170.000 posjetilaca, od čega je 113.000 profesionalaca iz oblasti turizma, kao i preko 11.000 kompanija izlagača iz 180 zemalja
2 komentar(a)
Saša Radović, Foto: Boris Pejović
Saša Radović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 03.03.2014. 12:39h

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma, predstavništvom NTO-a u Frankfurtu i turističkom privredom će predstavljati crnogorsku turističku ponudu na međunarodnom sajmu turizma „ITB“ koji se održava u Berlinu u periodu od 5. do 9. marta, saopšteno je iz NTO.

Crnogorska turistička ponuda će 5. marta biti predstavljena i u okviru “Dunavskog salona” koji će, kako se navodi, okupiti značajan broj medija i privrednika.

Tokom boravka u Berlinu, Direktor NTOCG Saša Radović i predstavnici turističke privrede će imati veliki broj radnih susreta sa partnerima sa njemačkog i drugih emitivnih tržišta.

Prema informacijama organizatora, ove godine “ITB Berlin” će okupiti preko 170.000 posjetilaca, od čega je 113.000 profesionalaca iz oblasti turizma, kao i preko 11.000 kompanija izlagača iz 180 zemalja.

Na štandu NTOCG svoju ponudu predstaviće lokalne turističke organizacije Bara, Budve, Herceg Novog, Tivta, Ulcinja, Cetinja, strateški partneri NTO-a: HG ”Budvanska Rivijera”, “Montenegro Stars Hotel Group”, hotel “The Queen of Montenegro”, kao i “Beppler and Jacobson”, turistička agencija “Globtour” i Montenegro Airlines.

Bonus video: