TO Budva predstavila ponudu na sajmu u Beogradu

Sajam turizma u Beogradu ove godine okupio je preko 1000 izlagača iz oko 60 zemalja svijeta
3 komentar(a)
Budva, sajam turizma, Foto: TO Budva
Budva, sajam turizma, Foto: TO Budva
Ažurirano: 02.03.2014. 20:42h

Turistička organizacija opštine Budva uspješno je predstavila svoju turističku ponudu na sajmu turizma koji je održan u Beogradu.

"Predstavljanju na tržištu Srbije kao veoma značajnom tržištu za Budvu, posvetili smo posebnu pažnju. Turisti iz Srbije ne samo da su uvijek dobrodošli, oni se u Budvi i ostatku Crne Gore osjećaju kao kod kuće, pa rukovođeni time kao i tradicionalnom bliskošću koja nas povezuje, odlučili smo da akcenat stavimo na novine po pitanju turističkog proizvoda Budvanske rivijere. Osnovna ideja bila je da dočaramo atmosferu koja ljeti vlada u Budvi, pa smo se ove godine odlučili na potpuno novi pristup sajamskom nastupu, u skladu sa predstavljanjem novog brenda destinacije FULL.feel.Budva. Sajamski nastup u Beogradu bio je ujedno i prvo zvanično predstavljanje brenda van granica Crne Gore, odnosno široj javnosti", kazala je portparol TO Budve Darja Marović.

Turistička organizacija opštine Budva na sajmu u Beogradu nastupila je samostalno, zajedno sa predstavnicima turističke privrede budvanske rivijere, hotelijerima i agencijama.

Posjećenost štanda bila je velika, a posjetiocima štanda je ponuđen i raznovrstan materijal uz pomoć kojeg su se mogli informisati o ponudi naše rivijere u 2014. godini.

Sajam turizma u Beogradu ove godine okupio je preko 1000 izlagača iz oko 60 zemalja svijeta.

Bonus video: