TO Kotor na kruzing sajmu u Majamiju

Branković je najavila da će TO Kotor od 20. do 23.februara svoju ponudu predstaviti i na sajmu turizma u Pragu, Beogradu i u Budimpešti od 27.februara do 2.marta
2 komentar(a)
luka kotor, kruzer, Foto: Siniša Luković
luka kotor, kruzer, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 19.02.2014. 18:29h

Turistička organizacija (TO) Kotor predstaviće se od 10. do 13.marta na sajmu kruzing turizma u Majamiju.

Predstavnica TO Kotro, Sanja Branković, kazala je agenciji Mina-business da se radi o sajmu koji okuplja sve najznačajnije svjetske kruzing kompanije, a da je Kotor prepoznat kao veoma atraktivna destinacija.

Ona je podsjetila da je kotorska luka već nekoliko godina uvrštena u program putovanja gotovo svih vodećih kruzing kompanija, čijim je borodovima prošle godine stiglo 350 hiljada gostiju.

Branković je najavila da će TO Kotor od 20. do 23.februara svoju ponudu predstaviti i na sajmu turizma u Pragu, Beogradu i u Budimpešti od 27.februara do 2.marta.

„Učestvovaćemo i na Novosadskom sajmu turizma od 10. do 14.aprila i Sajmu nautike u Splitu od 17. do 21.aprila”, kazala je ona.

TO Kotor će se na sajmovima turizma predstaviti zajedno sa nacionalnom i lokalnim turističkim organizacijama i to ponudom hotelskog i privatnog smještaja kao i ostalim propagandnim materijalom.

„Zajednički nastupi su najupečatljiviji, a ekonomski najjednostavniji način promocije kojom se smanjuju troškovi. Ovi nastupi su istovremeno snažniji i efektniji", navela je Branković.

Prema njenim riječima, sajamske aktivnosti biće realizovane predstavljanjem propagandnog materijala, ličnim kontaktima sa posjetiocima, kao i kroz PR aktivnosti, posjetu i pohađanje tematskih radionica i seminara u okviru sajmova.

Bonus video: