TELEKOM NAGRAĐUJE LOJALNOST

Magenta 1 Light besplatno i bez ugovorne obaveze

Dva gigabajta za internet na postpejd broju, 500 minuta ka svim mrežama na fiksnom broju, dodatak za povećanje brzine interneta
7272 pregleda 0 komentar(a)
Telekom, Foto: Telekom
Telekom, Foto: Telekom

U želji da nagradi lojalnost i povjerenje korisnika, Crnogorski Telekom je za korisnike fiksne i mobilne mreže pripremio nove povoljnosti, u okviru Magenta 1 Light ponude.

Svi korisnici (fizička lica) koji imaju minimum dva servisa u fiksnoj mreži (fiksni telefon i internet i/ili Extra TV) i Max postpejd paket mogu koristiti Magenta 1 Light povoljnosti.

Povoljnosti na postpejd broju podrazumijevaju 2 GB za internet saobraćaj mjesečno u okviru Max tarife. Na fiksnom broju korisnici dobijaju 500 minuta ka svim mrežama u Crnoj Gori u trajanju od šest mjeseci, kao i dodatak za povećanje brzine interneta, koji donosi do 100 Mbps na optici, bez dodatnih troškova.

Pomenute povoljnosti korisnici dobijaju besplatno i bez ugovorne obaveze, dovoljno je da pozovu Telekomov kontakt centar ili posjete T-Centar.

U okviru Magenta 1 Light ponude, novi postpejd korisnici koji imaju pomenute fiksne servise dobijaju mogućnost kupovine atraktivnih mobilnih uređaja koji se mogu kupiti po cijeni od jedan euro uz odgovarajuću Max tarifu. Po akcijskim cijenama dostupni su Alcatel 1x 2019 uz Max 1.1 paket, Samsung J4 Plus uz Max 2.1 paket, Huawei P Smart 2019 uz paket Max 3.1, Honor 10 uz Max 6.1 i Huawei P20 uz paket Max Pro.

Više informacija o novoj Magenta 1 Light ponudi dostupno je na https://www.telekom.me/magentajedan-light.nspx

Preporučujemo za Vas