Prihodi Telenora u četvrtom kvartalu 2013. pali na 16,1 miliona

"Na finansijske rezultate u posljednjem kvartalu 2013. godini su uticale i dalje prisutne teške ekonomske okolnosti"
0 komentar(a)
Telenor, Foto: Arhiva "Vijesti"
Telenor, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 12.02.2014. 08:58h

Kompanija Telenor Crna Gora ostvarila je 16,1 miliona eura prihoda u posljednjem kvartalu 2013. godine, što je, ne računajući promjene u cijenama interkonekcije, manje dva odsto u odnosu na isti period prethodne godine.

Iz Telenora su saopštili da su na finansijske rezultate u posljednjem kvartalu 2013. godini uticale "i dalje prisutne teške ekonomske okolnosti u Crnoj Gori".

"Uprkos tome i jakoj konkurenciji na tržištu, ostvarili smo solidan rezultat. Naša posvećenost korisnicima i tržištu se nastavlja, i to kroz prioritetizaciju investicija sa ciljem jačanja kvaliteta korisničkog isksutva i raznovrsnosti ponude servisa. Dalje investiranje u našu mrežu i prodajne objekte osiguraće nam bolju dostupnost, brzinu i jednostavnost korištenja naših usluga, kao i zadržavanje vodeće poziciju na tržištu telekomunikacija”, rekao je Majkl Malvebo, izvršni direktor Telenor Crna Gora.

Telenor je, kako se navodi u saopštenju, zadržao lidersku poziciju, sa učešćem od 38,2 odsto u ukupnom broju korisnika na crnogorskom tržištu na kraju 2013. godine.

Bonus video: