Radulović: Hrvati se prepali da priznaju da je iz CG na njih vršen pritisak

Radulović tvrdi da je lično razgovarao sa Pejčinoskim, koji mu je dvaput rekao da mu je sugerisano da "se ne miješa" i da ne šalje ponudu za KAP
98 pregleda 17 komentar(a)
Branko Radulović, Foto: Luka Zeković
Branko Radulović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 23.01.2014. 08:44h

Potpredsjednik Skupštine i poslanik Demokratskog fronta Branko Radulović ostaje prvi svojim tvrdnjama da mu je vlasnik fabrike Prerade aluminijuma iz Šibenika TLM Marko Pejčinoski saopštio da mu je sugerisano da se "ne miješa odnose u Crnoj Gori, dogovorene stvari", i da ne šalje ponudu za kupovinu imovine KAP-a.

Iz TLM-a je juče saopšteno da nisu učestvovali na tenderu za prodaju imovine KAP-a jer im "uslovi tendera nisu bili komercijalno prihvatljivi".

"Razgovori sa svim institucijama i ljudima u Crnoj Gori bili su na primjerenom nivou i na TLM nije bilo nikakvih pritisaka s bilo koje strane i u bilo kom pogledu. TLM je i dalje zainteresovan za ulaganje u Crnu Goru i KAP ukoliko uslovi budu zadovoljavajući, te ćemo sa zadovoljstvom razmotriti sve buduće poslovne prilike", saopšteno je iz kompanije TLM.

Radulović, međutim, tvrdi da je lično razgovarao sa Pejčinoskim, koji mu je dvaput rekao da mu je sugerisano da "se ne miješa" i da ne šalje ponudu za KAP.

"Lično mi je dva puta sve isto ponovio Marko Pejčinoski. Prvi put prije desetak dana, kada sam dao izjavu "Monitoru", a drugi put juče. Saopštio mi je da je dobio savjet, pod znacima navoda, da ne učestvuje na tenderu za KAP, odnosno da se ne miješa. Nisam ulazio u detalje od koga je dobio taj "savjet". Očito da je strah zajednički za sve. Neko poklekne zbog toga, neko ne. Ja nikada pokleknuti neću. Prezirem strah i to je u mom biću", kazao je sinoć Radulović.

Bonus video: