Porto Montenegro u "Klubu 1782"

„Marine-članice 'Kluba 1782' imaće veliku korist od globalnog marketinškog prisustva kompanije CNM, kao i kroz brojne zajedničke programe"
0 komentar(a)
Porto Montenegro, Foto: Arhiva "Vijesti"
Porto Montenegro, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 22.01.2014. 11:18h

Ekskluzivna tivatska marina za mega i super-jahte Porto Montenegro jedan je od osnivača novog, elitnog „Kluba 1782“ (The 1782 Club) koji će okupiti najprestižnije svjetske marine pod okriljem čuvene britanske kompanije „Camper&Nicholson Marinas“ (CNM). Ta kompanija, osnovana još 1782. godine, je najstariji i najprestižniji svjetski brend u jahtingu, a u novom „Klubu 1782“ okupiće grupu nezavisnih luksuznih marina i nautičkih centara širom svijeta, kako na onim tradicionalnim, tako i na novim i narastajućim tržištima za tu elitnu vrstu nautičkog turizma.

CNM sada upravlja marinama na Grenadi, u Italiji, na Malti, Kipru, Turskoj i Abu Dabiju.

„Marine-članice 'Kluba 1782' imaće veliku korist od globalnog marketinškog prisustva kompanije CNM, kao i kroz brojne zajedničke programe usmjerene na sve segmente jahting-tržišta. Imaće i povlašćeni položaj u pristupu pojedinim, za njih posebno pravljenim servisima kompanije, kao i strateškom partnerstvu i umrežavanju sa CNM. 'Klub 1782' će postati prvi brendirani svjetski klub elitnih marina, nudeći našoj cijenjenoj klijenteli mnogo širi izbor za smještaj njihovih brodova, kao i neke posebne povoljnosti, a sve to uz iste visoke standarde”, objasnio je Kurt Frejžer, direktor marketinga i prodaje u kompaniji CNM.

Taj klub će vlasnicima jahti, njihovim skiperima i posadama, dati niz globalnih privilegija za lojalnost ukoliko koriste usluge marina-članica.

„Sigurni smo da će te prednosti daleko nadmašiti sve što trenutno postoji na tržištu kao povoljnost za jahtaše u smislu regionalnog povezivanja marina, objasnio je Frejžer.

Tivatski Porto Montenegro koji je trenutno vodeća mediteranska marina za mega i super-jahte, jedan je od osnivača „Kluba 1782“ koji sa radom počinje u februaru.

Direktor Porto Montenegra Oliver Korlet istakao je da ulazak u to udruženje tivatskoj marini i nautičkom centru omogućava „pristup pionirski zamišljenoj CNM-ovoj platformi koja podržava nezavisne marine, pomaže rastu popunjenosti kapaciteta, kao i prodaji vezova i nekretnina“.

Pored Porto Montenegra, članice „Kluba 1782“ postaće i još neke prestižne marine na Mediteranu i Karibima kao tradicionalnim destinacijama jahting-turizma, ali i neki od nautičkih centara na novijim tržištima poput Bliskog Istoka, Indijskog okeana, jugoistočne Azije, Sjeverne i Južne Amerike.

Bonus video: