Budva: Prosvjetari traže da se nepravilnosti hitno otklone

U Budvi je danas održan sastanak predstavnika Opštinskog odbora sindikata prosvjete i predstavnika Opštine, na čelu sa predsjednikom Lazarom Rađenovićem
1 komentar(a)
Budva, Foto: Shutterstock
Budva, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 02.01.2014. 16:34h

Nepravilnosti u dokumentaciji u vezi sa izgradnjom stanova za prosvjetene radnike u opštini Budva treba da budu otklonjene najkasnije do 20.januara, a u slučaju da rok ne bude ispoštovan prosvjetni radnici najavili su da neće početi nastavu u drugom polugođu.

U Budvi je danas održan sastanak predstavnika Opštinskog odbora sindikata prosvjete i predstavnika Opštine, na čelu sa predsjednikom Lazarom Rađenovićem.

Dogovoreno je da se najkasnije do 20. januara otklone nepravilnosti u dokumentaciji u vezi izgradnje stanova za prosvjetne radnike u Budvi, što je bio razlog za obustavu planirane i započete gradnje.

Predsjednik Opštinskog sindikata prosvjete, Nikola Knežević, rekao je da će prosvjetari učiniti sve da se nepravilnosti otklone, kako bi do 20. jauara dobili neophodnu građevinsu dozvolu za nastavak gradnje stanova.

“Ukoliko se dogovoreni rok ne ispoštuje, bićemo prinuđeni, da u zak protesta, ne otpočnemo nastavu u drugom polugođu”, kazao je Knežević.

Bonus video: