Erste banka postavila četiri nova bankomata

Na svim bankomatima Erste banke, kako je saopšteno, klijenti mogu podizati gotovinu bez provizije koristeći Erste debitne kartice Maestro i Maestro PayPass
107 pregleda 1 komentar(a)
Erste banka, Foto: Luka Zeković
Erste banka, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 12.12.2013. 13:14h

Erste banka postavila je tri nova bankomata u Podgorici i jedan u Danilovgradu, čime je, kako je saopšteno, mreža proširena sa 26 na ukupno 30.

Na svim bankomatima Erste banke, kako se dodaje, klijenti mogu podizati gotovinu bez provizije koristeći Erste debitne kartice Maestro i Maestro PayPass.

"U Podgorici, novi bankomati su postavljeni u Tuzima, u prostoru Pošte Crne Gore, u TC Palada u Ulici Serdara Jola Piletića bb, kao i na Zabjelu, u Ulici Radosava Burića 189, u prostoru apoteke MimexPharm. Bankomat u Danilovgradu nalazi se u objektu Pošte Crne Gore, u Ulici Baja Sekulića 10", saopšteno je iz Erste banke.

Korisnici debitnih kartica Erste banke novac mogu podizati bez provizije i u inostranstvu, na bankomatima banaka članica Erste Grupe u: Austriji, Bosni i Hercegovini, Češkoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Makedoniji, Moldaviji, Rumuniji, Slovačkoj i Srbiji.

"Širenjem mreže bankomata, Erste banka želi da omogući korišćenje novih tehnologija što širem broju korisnika i podstakne korišćenje alternativnih kanala. Na bankomatima Erste banke klijenti koji imaju platne kartice mogu podizati gotovinu, dobiti informaciju o stanju na svom računu kod Erste banke, promijeniti PIN kod i aktivirati karticu", navodi se u saopštenju.

Bonus video: