Pošta Crne Gore: Omogućena kupovina preko Web shop-a

Vrijeme dostave paketa na teritoriji Crne Gore je tri dana, a u Evropi dva do šest dana, zavisno od države
387 pregleda 5 komentar(a)
Pošta Crne Gore, Foto: Vesko Belojević
Pošta Crne Gore, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 26.11.2013. 12:55h

Korisnicima usluga Pošte Crne Gore je na raspolaganju novi elektronski servis – WEB SHOP.

“Uvođenjem ove usluge, korisnicima smo omogućili da na internetu naruče i kupe neki od proizvoda iz ponuđenog asortimana. Proizvod kupljen na Web shopu Pošta Crne Gore će svojim kanalima distribuirati do korisnika i tako omogućiti komfor trgovine koji zahtijeva savremeni potrošač”, kazala je Vesna Goljević Novović, PR Pošte.

U ovom trenutku, građani na web šopu Pošte mogu da kupe knjige, crnogorske suvenire i filatelističke proizvode. U ponudi su sva prigodna izdanja poštanskih maraka koje je Pošta Crne Gore publikovala od 2005. godine., a asortiman proizvoda na web shopu biće uskoro proširen.

“Vjerujemo da će Web Shop Pošte Crne Gore postati i virtuelni shoping centar, te da će mnogi naši partneri prepoznati interes da svoje proizvode ponude kupcima i na ovaj način”, rekla je Goljević Novović.

Aplikaciji Web shop-a moguće je pristupiti sa portala Pošte ili preko adrese https://webshop.postacg.me/. Korisnik na vrlo jednostavan način – jednim klikom odabira artikle koje želi da kupi. Nakon odabira, artikal ili više njih prikazani su sa slikom i jediničnom cijenom. Aplikacija nudi mogućnost izbora načina dostave i istovremeno korisnika obavještava o cijeni poštarine, bez obzira da li je riječ o unutrašnjem ili međunarodnom saobraćaju.

Izračunata poštarina se pridodaje ukupnoj cijeni za odabrane artikle koji se već nalaze u korpi. Nakon unošenja podataka primaoca i uspješnog procesa naplate, vrši se prikaz računa za korisnika, uz mogućnost njegovog štampanja. Plaćanje je, u ovom trenutku, moguće izvršiti platnom karticom.

Razvoj elektronskih servisa Pošta je započela prije dvije godine uvođenjem usluge web telegram, kojom je korisnicima omogućila da putem interneta pošalju telegram do svake tačke svijeta. Iz Pošte je najavljeno da će sljedeće godine raditi na razvoju servisa elektronskog pisma

Bonus video: