Montenegro Airlines: Tri dana u Beču za 260 eura

Paket aranžmani obuhvataju cijenu avio-prevoza, transfera i smještaja u hotelima sa četiri zvjezdice na bazi noćenja sa doručkom
10 komentar(a)
Ažurirano: 11.11.2013. 15:31h

Kompanija Montenegro Airlines (MA) uvrstila je u svoju ponudu prodaju turističkih aranžmana, odnosno pakete za post sezonu među kojima je Beč.

Iz kompanije je saopšteno da svi koji žele da posjete Beč, nekadašnju prijestonicu austrougarske monarhije sa njenim kulturnim znamenitostima, moći će to da urade u organizaciji nacionalnog avio-prevoznika.

„Trodnevni i četvorodnevni aranžmani koji obuhvata posjetu dvorcu Holfburg, obilazak Nacionalne biblioteke, Austinijanove crkve, poznate škole jahanja, kraljevske kapele, Opere, Katedrale Svetog Stefana, Parlamenta, Univerziteta i izlet do dvorca Šenbrun iznose svega 259 eura, odnosno 289 eura“, navodi se u saopštenju.

Paket aranžmani obuhvataju cijenu avio-prevoza, transfera i smještaja u hotelima sa četiri zvjezdice na bazi noćenja sa doručkom.

„Beč je grad koji ćete zavoljeti i kome ćete se vraćati i uvijek ga iznova otkrivati. Svim zainteresovanim putnicima službe MA stoje na raspolaganju, dok se detaljna informacija o aranžmanima nalazi na kompanijskom portalu“, rekli su iz MA.

Iz kompanije su, kako se zaključuje, najavili i aranžmane za druge evropske metropole ka kojima nacionalni avio-prevoznik saobraća.

Bonus video: