Biznis plus od sada i preko portala Vijesti

Dodatak Biznis plusa nalazi se na portalu "Vijesti" sa desne strane, a sadrži link prema glavnoj naslovnici i dvije izdvojene vijesti koje su obilježile tekući dan
1 komentar(a)
Biznis plus, Foto: Screenshot
Biznis plus, Foto: Screenshot
Ažurirano: 28.10.2013. 17:28h

Pristup regionalnom biznis portalu Biznis plus, zajedničkom proizvodu "Vijesti" i pet regionalnih partnerskih medija, od danas možete pristupiti direktno sa našeg portala.

Dodatak Biznis plusa nalazi se na glavnoj naslovnici portala "Vijesti", sa desne strane, a sadrži link prema glavnoj naslovnici i dvije izdvojene vijesti koje su obilježile tekući dan iz neke od bivših republika bivše Jugoslavije.

Portal svakodnevno prenosi najbitnije poslovne, ali i najznačajnije političke i društvene vijesti koje utiču na poslovni ambijent u svakoj od država. Potral je namijenjen svim posjetiocima, a posebno je značajan za vlasnike firmi, njihovim menadžerima i ostalim zainteresovanim koji žele da dobijaju objedinjene nove informacije iz biznisa sa područja jugoistočne Evrope.

Čitanje vijesti je besplatno a posjetioci mogu prijaviti svoj e-mail kako bi svakog radnog dana u 15:30 elektronskom poštom dobijali jedinstveni pregled najbitnijih informacija.

Osim "Vijesti", Biznis plus kreiraju i dnevnik “Business.hr” iz Zagreba, slovenački poslovni dnevnik “Finance”, makedonski magazin “Kapital”, “Oslobođenje” iz Bosne i Hercegovine, kao i “Novi magazin” iz Srbije.

Redakcija “Business.hr”, vlasništvo kompanije Novem iz Zagreba, je mlada i dinamična medijska firma koja izdaje hrvatski poslovni dnevnik “Business.hr” i nedjeljnik “Aktual”, vodeći hrvatski politički magazin.

Finance je firma sa tradicijom od 20 godina i dio je švedske izdavačke grupe Bonnier. Njen glavni proizvod je jedini slovenački poslovni dnevnik. Izdaju i revije “Manager”, “Moje finance” i “Finance Trendi”, kao i “Medicina danes” i dvomjesečnik “Medicina in ljudje”. Njihov je i portal finance.si.

Makedonski Kapital Media Group od osnivanja prije 13 godina izdaje nedjeljnik “Kapital” koji je najčitaniji magazin među poslovnom javnošću. Grupa izdaje i mjesečnik “Bankite i biznisot”, kao i još oko 30 specijalizovanih izdanja. Svoje informacije objavljuju i na portalu kapital.mk.

Oslobođenje” iz BiH je dnevnik sa najdužom tradicijom u toj državi i prvi broj je izašao 30. augusta 1943, kao antifašistički list. Od tad su dobili veliki broj evropskih i svjetskih nagrada, a tokom četvorogodišnje opsade Sarajeva (1992-1995) “Oslobođenje” je svakodnevno izlazilo, izuzev jednog dana kad je bomba uništila mašinu u štampariji. Imaju i portal oslobodjenje.ba.

Nedjeljnik “Novi magazin” se bavi najširim spektrom društvenih tema. Prilagođen je potrebama i višeg srednjega sloja stanovnika Srbije, naročito biznismena i mlađoj populaciji. Na portalu novimagazin.rs pored svježih vijesti, kojim dodaju i video sadržaje, obrađuju i šire društvene teme.

Bonus video: