Hypo banka nudi premiju na kamatu od 20 odsto

Ugovor o štednji može zaključiti svaki domaći i strani građanin. Štednja se vodi u eurima, minimalni iznos za mjesečne uplate je 30, a za tromjesečne 60 eura
5 komentar(a)
Hipo banka, Foto: Vesko Belojević
Hipo banka, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 27.10.2013. 13:29h

Hypo Alpe Adria banka (HAAB) u Nedjelji štednje, koja traje od 28. oktobra do 4. novembra, nudi premiju na kamatu od čak 20 odsto.

Štednja sa premijom je, kako je saopšteno iz HAAB, vrsta oročene štednje u eurima koja omogućava klijentu da redovnim mjesečnim ili tromjesečnim uplatama ostvaruje pravo na premiju, koja se obračunava na kamatu po depozitu.

"Visinu uloga sami određujete, a tokom trajanja akcije Hypo Alpe Adria banka odobrava premiju od 20 odsto", navedeno je u saopštenju banke.

Ugovor o štednji može zaključiti svaki domaći i strani građanin. Štednja se vodi u eurima, minimalni iznos za mjesečne uplate je 30, a za tromjesečne 60 eura.

"Klijent ima mogućnost da aktivira trajni nalog pri čemu ne mora da brine o tačnosti i pravovremenosti uplata, jer banka izvršava uplate po trajnom nalogu klijenta. Klijent može raspolagati štednjom i prije isteka roka oročenja pri čemu će na depozitni ulog biti obračunata kamata po stopi za štednju po viđenju", naveli su iz HAAB.

Hypo banka, inače, Nedjelju štednje obilježava i nizom manifestacija obezbjeđujući štedne uloge novorođenoj djeci u toj sedmici,otvarajući vrata svojih filijala za djecu nižih razreda osnovnih škola, kroz takozvane Otvorene dane za škole.

Bonus video: