Turistička ponuda Budve promovisana u Novom Sadu

Tržište Srbije je veoma značajno tržište za nas pa uvijek nastojimo da u što boljem svijetlu predstavimo turističku ponudu, kazala je PR TOB-a Darja Marović
4 komentar(a)
Budva, Foto: Shutterstock
Budva, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.10.2013. 13:14h

Turistička organizacija opštine Budva (TOB) uspješno je predstavila turističku ponudu budvanske rivijere na 46. međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, koji je danas završen u vojvođanskoj prijestonici, saopšteno je iz te organizacije.

Prema riječima PR TOB Darje Marović sajam u Novom Sadu se svake godine rado posjeti, i na ovaj način između ostalog, njeguje odnos koji Novi Sad i Budva imaju još od 1996. godine kada su postali gradovi pobratimi.

"Tržište Srbije generalno predstavlja veoma značajno tržište za nas pa uvijek nastojimo da u što boljem svijetlu predstavimo turističku ponudu Budve i upoznamo posjetioce sa svim onim što nudi budvanska rivijera. Iz godine u godinu, rezultati pokazuju da su gosti iz Srbije, posebno iz Novog Sada, uvjek među najbrojnijim u Budvi, i iz tog razloga trudimo se da budemo stalno prisutni promocijama na tržištu Srbije", naglasila je Marovićeva.

Ove godine TOB na sajmu u Novom Sadu dobila je tri nagrade -Diplomu sa peharom novosadskog sajma za doprinos razvoju turizma Crne Gore i organizovani sajamski nastup, diplomu sa plaketom za kvalitet za Projekat razvoja ruralnog turizma, kao i diplomu sa plaketom za kvalitetet za projekat “Branding Budva“.

Na sajmu u Novom Sadu TOB nastupila je zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama Tivta, Kotora, Bara, Herceg Novog, Pljevalja, Mojkovca, Bijelog Polja, Berana kao i predstavnicima budvanske privrede, Hotelskom grupom „Budvanska rivijera“ i hotelom „Admiral“.

Bonus video: