Digital Takeover dovodi vodeće svjetske stručnjake u Zagreb

Digital Takeover novom konferencijom nastavlja svoj vodeći status jedinstvenog projekta u regiji, a posjetioce očekuje bogat cjelodnevni program uz niz predavanja, panel diskusija i interaktivnih inovativnih formata
286 pregleda 0 komentar(a)
Digital Takeover, Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Digital Takeover, Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Najveća regionalna digitalna konferencija Digital Takeover nastavlja se i u 2019. godini, a održaće se 12. marta u zagrebačkom Cinestaru u Branimir centru.

Digital Takeover novom konferencijom nastavlja svoj vodeći status jedinstvenog projekta u regiji, a posjetioce očekuje bogat cjelodnevni program uz niz predavanja, panel diskusija i interaktivnih inovativnih formata.

Poseban fokus konferencije stavljen je na edukaciju, inspirativne primjere i uspješna konkretna rješenja za razvoj kompanija koje se digitalnim preobražajem mogu u punom kapacitetu tržišno se pozicionirati te biti efikasni u postupku i efektivni u rezultatu.

Posjetioce očekuje bogatstvo novih znanja, vještina, inovacija, vizija i uspješnih primjera digitalne transformacije koje će prezentirati neki od najutjecajnijih stranih i domaćih predavača i stručnjaka.

Dr. Kjell A. Nordstrom - autor bestselera "Funky Business"

Dr. Kjell A. Nordstrom, jedan je od najuticajnijih svjetskih mislilaca današnjice i autor svjetskih bestselera "Funky Business" i "Karaoke kapitalizam".

Kjell A. NordstromKjell A. Nordstrom

U svom će predavanju govoriti o životnom ciklusu kompanija koje se pokreću i propadaju u neprekidnoj interakciji s trenutnim okruženjem.

Fokusiraće se na jedinstvene izazove današnjeg svijeta koji su izazvani digitalizacijom, kao i na promjenu paradigme koja zahtijeva neprestano usvajanje novog seta analitičkih vještina.

U svojoj prezentaciji napraviće analizu razlike između trenutnog monopola i kompetitivne prednosti u svijetu u kojem dijelimo temeljnu bazu znanja.

Johan Ronnestam - vodeći švedski brand ekspert i inovator

Johan Ronnestam, 47-godišnji dizajner, stručnjak za brendiranje, kreativni direktor, inovator i preduzetnik svojim titulama zasluženo jedan je od najcjenjenijih svjetskih govornika o futurističkim trendovima u poslovanju i kreiranju komunikacije za globalne kompanije.

Johan RonnestamJohan Ronnestam

Ronnestam je danas jedan od najvećih svjetskih autoriteta u digitalnom marketingu te kreativni direktor globalnih kampanja za IKEA-u, MTV, H&M i Volvo, stručnjak za brendiranje i TEDx-ov speaker.

Na Digital Takeoveru, Šveđanin će govoriti o kreativi i komunikaciji u svjetskom digitalnom poslovanju, o procesu pokretanja tvrtke i lansiranju proizvoda u globalnom digitalnom poslovnom okruženju.

Predstaviće svoje bogato iskustvo i pokazati kako se odvija proces stvaranja integrirane digitalne kampanje za kompaniju koja se na tržište želi plasirati u punom potencijalu.

Jesper Laursen - osnivač Native Advertising Institutea

Jesper Laursen vodeći je danski stručnjak za content marketing, a u svijetu globalnog marketinga slovi za vizionara.

Jesper LaursenJesper Laursen

Na konferenciji u Zagrebu govoriće o aktualnim globalnim trendovima u medijskoj oglašivačkoj industriji te o stanju u native oglašavanju i razlozima zbog kojih bi native oglašavanje uvijek trebalo biti ključan dio media miksa marketinške komunikacije.

Takođe, pružiće publici uvid u aktuelne i buduće trendove u industriji, kao i objašnjenje zašto je presudno imati jasnu multiplatformsku perspektivu kako bi se postigao bolji uspjeh.

Dr. Nenad Filipović - stručnjak za digitalnu transformaciju

Slušaćemo i predavanje dr. Nenada Filipovića, stručnjaka za digitalnu transformaciju i direktora korporacijskih obrazovnih programa IEDC - Poslovne škole Bled, na temu "Mitovi digitalne transformacije".

Nenad FilipovićNenad Filipović

Osvrnuće se na stereotipe o promjenama koje u poslovanju donosi digitalna tehnologija te pokazati što se skriva iza njih.

Ilustriraće ključne dileme s kojima se susreće menedžment preduzeća u našoj regiji te izazove prenošenja svjetskih iskustava u naše okruženje.

Budite korak ispred promjena u digitalnom svijetu i osigurajte svoje mjesto već danas. Sve informacije i novosti o programu pratite na Facebooku i na službenoj stranici.

Promo sadržaj