Porto Montenegro na prestižnim skupovima

Predstavnici tivatske marine kreću u novu seriju učešća na međunarodnim sajmovima nautičkog turizma
1 komentar(a)
Porto Montenegro vez prodaja, Foto: Superyachttimes.com
Porto Montenegro vez prodaja, Foto: Superyachttimes.com
Ažurirano: 03.09.2013. 17:41h

Kompanija “Adriatic Marinas” predstaviće svoj projekat marine i nautičkog naselja Porto Montenegro u Tivtu na najznačajnijim septembarskim sajmovima nautike u Evropi, saopštio je juče PR menadžer te kompanije Danilo Kalezić.

“Niz prestižnih manifestacija počinje sajmom u Kanu od 10. do 15. septembra, nakon čega slijedi predstavljanje projekta na Sajmu nautike u Sauthemptonu u Velikoj Britaniji od 13. do 22. septembra, a krajem mjeseca i na Sajmu nautike u Monaku koji se održava od 25. do 29. septembra“, kazao je novinarima Kalezić.

On je dodao da krajem mjeseca slijedi i učešće Porto Montenegra na “MYS- Monac Yacht Show” u Monte Karlu. Ta manifestacija jedna je od najprestižnijih u svijetu jahtinga, a okuplja najpoznatija brodogradilišta, brokerske kuće, dobavljače nautičke opreme, kao i sam vrh jahting dizajna i bogatu klijentelu i vlasnike luksuznih plovila. Pored ostalog, tamo će zvaničnu svjetsku premijeru imati prva motorna jahta koju proizvodi kompanija “Silver Arrows Marine” – nautička branša poznatog njemačkog automobilističkog brenda “Mercedes Benz”. Jedan primjerak te četrnaest metara duge grand tourismo motorne jahte, od ljeta naredne godine imaće matičnu luku upravo u tivatskoj marini Porto Montenegro koja je jedan od strateških partnera kompanije “Silver Arrows Marine”.

“Posjetioci Porto Montenegro izložbenih prostora imaće priliku da učestvuju u nagradnoj igri, kako bi mogli da osvoje vikend boravak u Porto Montenegru sljedećeg ljeta”, rekao je Kalezić.

Bonus video: