Nove štediše Hypo banke dobijaju na poklon karte za Eurobasket

Ulaznice se odnose na utakmice crnogorske reprezentacije koje se održavaju u prvoj fazi takmičenja, po grupama
74 pregleda 0 komentar(a)
Crnogorski košarkaši, Foto: B92
Crnogorski košarkaši, Foto: B92
Ažurirano: 05.08.2013. 16:47h

Hypo Alpe Adria banka, glavni sponzor Evropskog prvenstva u košarci koje se narednog mjeseca održava u Sloveniji, pokloniće novim štedišama karte za utakmice crnogorske reprezentacije, za prvi krug takmičenja.

Hypo banka je u nedjelju, povodom početka kampanje, uručila prve karte za Eurobasket 2013, Cvetku Nikeziću, koji je klijent banke od aprila 2006. godine, kada je počela sa radom u Crnoj Gori.

„U akciji pod nazivom Sa Hypo štednjom do Eurobasketa, počev od danas, banka će pokloniti 50 ulaznica za utakmice Evropskog prvenstva u košarci, klijentima koji u navedenom periodu oroče novi depozit čiji je iznos jednak ili veći od deset hiljada EUR i rok otplate jednak ili duži od 13 mjeseci“, navodi se u saopštenju.

Uz to, kako su objasnili iz Hypo banke, klijente koji oroče manje iznose takođe čekaju pokloni iznenađenja, sa temom Eurobasketa - košarkaške lopte i majice.

PR banke Željka Radulović najavila je da klijente Hypo banke, kako štediše tako i sve ostale, čekaju brojna prijatna iznenađenja i poslije Eurobasketa.

Evropsko prvenstvo u košarci se održava u Sloveniji od 4. do 22. septembra.

Ulaznice se odnose na utakmice crnogorske reprezentacije koje se održavaju u prvoj fazi takmičenja, po grupama.

Bonus video: