Mercedes na tržištu Crne Gore i Srbije preko posrednika

Postojeće prodajne i servisne mreže će ostati iste, tako da će kontinuitet u komunikaciji sa svim klijentima Mercedes-Benza ostati nepromijenjen, kažu u Daimleru
1 komentar(a)
Sjedište kompanije Dailmler, Foto: Www.guardian.co.uk
Sjedište kompanije Dailmler, Foto: Www.guardian.co.uk
Ažurirano: 15.07.2013. 13:11h

Kompanija Daimler AG donijela je odluku da umjesto preko direktnog predstavništva, automobile marke Mercedes u Crnoj Gori i Srbiji od sada plasira u saradnji posredstvom generalnog zastupnika koji će biti švajcarska kompanija Emil Frey.

Postojeće prodajne i servisne mreže će ostati iste, tako da će kontinuitet u komunikaciji sa svim klijentima Mercedes-Benza ostati nepromijenjen, kažu u Daimleru. To važi i za cijene automobila, piše portal Kamatica, a prenosi B92.

Tržišta Srbije i Crne Gore su sve do potpisivanja ugovora bila jedina u regionu na kojima je veleprodaju za Daimler AG obavljalo direktno predstavništvo ove kompanije. Nakon restrukturiranja, Emil Frey Grupa će preuzeti ove funkcije.

U Daimleru tvrde da proces reorganizovanja neće uticati na poslovanje na našem tržištu, koje je prema njihovim riječima jedno od najvažnijih u regionu.

Bonus video: