Nikšićka pivara zapošljava magistre

Prednost imaju oni koji su spremni da počnu sa sticanjem prakse i znanja od osnovnih pozicija i imaju jasnu viziju dalje profesionalne karijere
0 komentar(a)
Nikšićka pivara, Foto: Srđo
Nikšićka pivara, Foto: Srđo
Ažurirano: 13.03.2012. 13:56h

Mladi koji su prošle ili ove godine završili master studije na Pravnom fakultetu, Fakultetu organizacionih nauka, Industrijskom inženjeringu, Studijama menadžmenta ili nekom od tehničkih fakulteta, a žele da se okušaju u nikšićkoj Pivari "Trebjesa" mogu da se prijave na "StarBev Trainee" programu za zapošljavanje pripravnika koji je pivara raspisala.

"Na ovaj način kandidatima pružamo mogućnost dobre zarade u zanimljivom poslovnom okruženju sa tradicijom dugom 115 godina, učestvovanje u razvoju omiljenih brendova, ali i rad u inovativnoj kompaniji, uz mlad, dinamičan i entuzijastičan tim”, saopštili su iz "Trebjese".

Kako su saopštili iz Pivare prednost imaju kandidati koji su tokom studija stekli određeno radno iskustvo, odlično poznaju engleski jezik i rad na računaru.

"Takođe prednost imaju oni koji su spremni da počnu sa sticanjem prakse i znanja od osnovnih pozicija i imaju jasnu viziju dalje profesionalne karijere. Program se sastoji iz šestomjesečnog upoznavanja sa procesom rada u svim sektorima Pivare, nakon čega se pristupa reazlizaciji konketnog projekta od čijeg će ispunjenja zavisiti njihovo dalje angažovanje", saopštili su iz Sektora ljudskih resursa Pivare.

Posljednju riječ o izboru kandidata imaće glavni izvršni direktora StarBeva, a završna faza selekcije, za kandidate koji uđu u najuži izbor, biće organizovana u sjedištu kompanije u Pragu.

Program će detaljno biti prezentovan na ovogodišnjem Sajmu zapošljavanja Carreer Ways, koji će se organizovati u Podgorici 30. i 31. marta, a prijavljivanje kandidata traje do 2. aprila.

Bonus video: