Coca Cola "dijeli radost" i u Crnoj Gori

Na crnogorskom tržištu će se naći boce i limenke sa 150 najčešćih imena a ali i sa široko rasprostranjenim nazivima, poput ortak, brat, sestra, simpatija, porodica i slično
111 pregleda 2 komentar(a)
Coca Cola, piće, sok, Foto: Shutterstock
Coca Cola, piće, sok, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 07.05.2013. 14:32h

Coca Cola je u Crnoj Gori, uporedo sa svim evropskim tržištima, lansirala najveću globalnu kampanju personalizovanih proizvoda ikada, saopšteno je iz kompanije.

Kampanja podrazumijeva podjelu personalizovanih limenki i boca jednog od najpopularnijih pića na svijetu.

"Pored ikoničnog Coca Cola logotipa na limenkama i bocama Coca Cole i Coca Cole Zero se nalaze najčešća i najpopularnija imena i nadimci u Crnoj Gori. Ovo je ujedno i prva evropska kampanja u okviru koje će boce i limenke biti distribuirane širom Starog kontinenta", navodi se u saopštenju.

Na crnogorskom tržištu će se, kako su dodali, na limenkama i bocama naći 150 najčešćih imena a ali i sa široko rasprostranjenim nazivima, poput ortak, brat, sestra, simpatija, porodica i slično.

"Kampanja 'Podijeli radost!' će zasigurno predstojeće ljeto pretvoriti u nezaboravno iskustvo uživanja u ovom svjetski omiljenom napitku i učiniti ga još zabavnijim i više ličnim nego ikada prije. Potrošačima u Crnoj Gori će biti omogućeno da uživaju u osvježenju zajedno sa svojim najdražima darivajući im jedinstvene poklone - personalizovane limenke i boce koje podstiču povezivanje, razgovore i šire radost užitka", navodi se u saopštenju.

Bonus video: