Objavljena imena subjekata sa nepravilnostima u poslovanju

Inspektori Poreske uprave prošle sedmice su nepravilnosti utvrdili kod 60 subjekata, a najviše zbog neevidentiranja prometa i neizdavanja računa
0 komentar(a)
Ministarstvo finansija, Foto: Luka Zeković
Ministarstvo finansija, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 26.04.2013. 16:09h

Ministarstvo finansija objavilo je danas na svom sajtu imena svih subjekata kod kojih su inspekcijske službe, prilikom kontrole tokom prošle sedmice, utvrdile nepravilnosti u poslovanju.Inspektori Poreske uprave prošle sedmice su nepravilnosti utvrdili kod 60 subjekata, a najviše zbog neevidentiranja prometa i neizdavanja računa. Uprava carina je nepravilnosti utvrdila kod 14 subjekata, a Uprava za inspekcijske poslove, odsjek za tržišnu inspekciju, kod njih 98. Odsjek za turističku inspekciju utvrdio je prekršaje kod 19 subjekata, a inspekcija rada kod 80. Odsjek za inspekciju za igre na sreću utvrdio je nepravilnosti kod dva subjekta kojima je zabranjena djelatnosti i protiv njih podnijeta prekršajna prijava.

Najveće kazne su izrečene Spisak subjekata kod kojih su utvrđene nepravilnosti objavljen je na sajtu www.mf.gov.me u rubrici Na sva zvona siva zona.

Bonus video: