Pejović: SSCG je talac loše politike rukovodstva

Predsjednik Sindikata finansijskih organizacija pri SSCG kazao da to što se neki smatraju sindikalnim liderima je njihov subjektivni osjećaj
64 pregleda 2 komentar(a)
Krsto Pejović, Foto: Arhiva Vijesti
Krsto Pejović, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 25.04.2013. 10:43h

"Savez sindikata (SSCG) je talac loše politike dijela rukovodne garniture, koja nije od juče, a sve to zbog neažurnosti, neobaviještenosti, neznanja i nedostatka odlučnosti. SSSCG nema vremena da odlaže održavanje kongresa koji može donijeti opstanak i budućnost Saveza”, ocijenio je predsjednik Sindikata finansijskih organizacija pri SSCG Krsto Pejović.

On je rekao da mediji daju stvarnu sliku o SSCG u kojem se dešavaju unutrašni sukobi zbog kojih institucija koja je nekada imala istorijski i društveni značaj, dovedena do apsurda i degradacije.

“Nova organizacija sa novim ljudima je uslov za opstanak ili sindikata neće biti”, rekao je Pejović i istakao da to što se neki smatraju sindikalnim liderima je njihov subjektivni osjećaj.

On je naveo da je pravna besmislica bilo produžiti rukovodstvu mandat koji je bio oročen odlukom Kongresa do 21.12. 2012. godine, i da se Sidnikat finansijskih organizacija distancira od sadašnje politike i prakse SSCG.

Bonus video: