10.000 eura stipendije za studente prava i ekonomije

Za stipendiju se mogu prijaviti studenti završnih godina, oni koji počinju ili su već na specijalističkim studijama, znaju engleski i njemački...
63 pregleda 0 komentar(a)
Erste banka, Foto: Arhiva "Vijesti"
Erste banka, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 11.02.2013. 13:20h

Erste bank će i ove godine podržati "Best of South-East", program razvoja i obrazovanja za talentovane i posvećene studente iz regiona, koji sprovode Steiermarkische Sparkasse Bank i Univerzitet u Gracu.

Program je namijenjen studentima završne godine osnovnih i postdiplomskih studija Pravnog i Ekonomskog fakulteta sa univerziteta iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Makedonije, kao i studentima iz ovih država koji već studiraju u Austriji.

Najbolje kandidate očekuje jednogodišnja stipendija u iznosu do 10.000 eura.

Za program se mogu prijaviti studenti Prava i Ekonomije sa Univerziteta Crne Gore, Univerziteta Mediteran i Univerziteta Donja Gorica koji su na završnoj godini osnovnih studija, počinju ili su već na specijalističkim studijama, imaju odlično znanje engleskog i dobro znanje njemačkoj jezika i visok prosjek na studijama.

Krajnji rok za prijavu je 8. mart.

Aplikaciju se dostavljaju poštom na adresu Kancelarije za međunarodnu saradnju Univerziteta u Gracu.

Učesnici konkursa iz Crne Gore koji ne uspiju proći finalni izbor dobiće mogućnost obavljanja prakse u Erste Bank AD Podgorica i imaće prednost u zapošljavanju.

Više informacija o ponuđenim programima, postupku selekcije i pozivno pismo možete naći na internet strani Erste banke.

Bonus video: