"Blue Coach": Okovu nagrada za najbolju kompaniju u Crnoj Gori

Drugo mjesto otišlo je u ruke Crnogorskog Telekoma, dok je Pivari Trebjesa pripalo treće mjesto
674 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 29.01.2013. 21:00h

Kompanija Okov najbolja je kompanija za rad u Crnoj Gori, rezultat je istraživanja koje je sprovela konsultantska firma "Blue Coach". Okov je dobio i specijalnu nagradu za Naabolje međuljudske odnose.

Drugo mjesto i nagrada za Najbolje organzovanu veliku kompaniju otišli su u ruke Crnogorskog Telekoma, dok je Pivari Trebjesa pripalo treće mjesto za najbolju kompaniju i specijalna nagrada za Najinovativniju kompaniju.

Titulu najbolje srednje kompanije i priznanje Najinovativnije srednje firme dobio je Elko Tim, drugo mjesto i priznanje za Najorganizovaniju kompaniju pripalo je Hipotekarnoj banci, dok je nagrada za Njabolje međuljudske odnose otišla u ruke Sava Montenegro Osiguranju, koje je zauzelo treće mjesto.

U kategorji malih kompanija učestvovalo je ukupno osam preduzeća od kojih su nagrađeni Finance Plus koji je osvijio prvo mjesto kao i dvije specijalne nagrade u kategorijama Najorganizovanija i Najinovativnija kompanija.

Drugo i treće mjesto u kategoriji malih kompanija dobile Mljekara Srna i Podravka, a priznanje male kompanija sa najboljim međuljudskim odnosima dobila je kompanija Tring iz Podgorice.

Blue Coach je sproveo prvo istraživanje ovog tipa Crnoj Gori, kroz anketu u kojoj je učestvovalo više od 1100 zaposlenih iz 26 kompanija.

Konsultantska firma "Blue Coach" je po prvi put sprovela ovo istaživanje u Crnoj Gori, a učestvovalo je više od 1100 zaposlenih iz 26 kompanija koji su odgovarali na upitnike.

Priznanja najboljima uručio je vođa projekta mr Srđan Vukčević.

Dešavanja sa dodjele nagrada možete ispratiti i na Twitteru, putem hashtaga #NajboljeZaRad

Galerija

Bonus video: