Montenegro erlajns: Promotivne karte za putovanja širom Evrope

Iz Montenegro erlajnsa su poručili zainteresovanima da kupe karte što prije, jer je broj mjesta ograničen
8 komentar(a)
Montenegro Airlines, Foto: Planes.cz
Montenegro Airlines, Foto: Planes.cz
Ažurirano: 15.01.2013. 21:07h

Nacionalni avioprevoznik Montenegro erlajns ponudio je, za putovanja od 21. januara do 30. marta, karte po promotivnim tarifama, već od 165 eura sa pripadajućim taksama, za destinacije širom Evrope.

"Ovo je savršena prilika da već od 165 eura, koliko iznosi povratna karta sa svim pripadajućim taksama, pronađete idealno odredište za sebe, uživate u šetnji i šopingu širom Evrope, kao i da obiđete evropske znamenitosti. Takođe, svojim dragima koji žive u inostranstvu, ponudite crnogorsko gostoprimstvo, jer navedena tarifa važi i za putovanja iz inostranstva prema Crnoj Gori", navedeno je u saopštenju Montenegro erlajnsa.

Ponuda se odnosi na putovanja koja će se realizovati u periodu od 21. januara do 30. marta, a karte je moguće kupiti od 21. do 31. januara.

Iz Montenegro erlajnsa su poručili zainteresovanima da kupe karte što prije, jer je broj mjesta, po ovoj tarifi, ograničen.

Svi elementi kampanje se nalaze na kompanijskom veb sajtu, a detaljne informacije se mogu dobiti pozivom službe za rezervacije ili bilo kog prodajnog mjesta.

Takođe, karte po promotivnim tarifama mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Montenegro erlajnesa u zemlji i inostranstvu, turističkim agencijama ili putem kompanijskog sajta www.montenegroairlines.com.

Bonus video: