Novi NLB Klasik paketi u ponudi

Posjetite nas i odlučite se za jedan od paketa iz naše bogate ponude koju smo prilagodili vašim potrebama
73 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 15.01.2013. 12:05h

NLB Montenegrobanka u susret Novoj godini nastavlja da klijentima nudi posebne pogodnosti uvođenjem dva nova paketa proizvoda i usluga: NLB Klasik i NLB Klasik plus paket. Paketi su namijenjeni kako postojećim klijentima Klasik, tekućeg, žiro i deviznog računa, tako i svim novim klijentima, koji tek počinju da koriste usluge NLB Montenegrobanke.

Cilj uvođenja paketne ponude je kako briga za klijente kroz smanjenje troškova tako i stvaranje uslova za njihovo što jednostavnije upravljanje ličnim finansijama.

U okviru NLB Klasik paketa, omogućili smo besplatno održavanje računa, Visa Electron ili Maestro debitne kartice, SMS info uslugu za informaciju o stanju na računu, Sigurnosnu poruku o obavljenim transakcijama karticama na bankomatima i prodajnim mjestima, i trajni nalog po cijenama nižim od cijena koje su do sada bile u ponudi za naše klijente. Umjesto 1,3 eura ove usluge će sada za klijente koji se opredijele za NLB Klasik paket iznositi 0.99 eura.

NLB Klasik plus paket pored besplatnog održavanje računa obuhvata, Visa Electron i Maestro debitnu karticu, Visa Clasic ili Mastecard Standard ili Visa Libero kreditnu karticu, za plaćanje na rate ili odloženo plaćanje, NLB Klik elektronsko i mobilno bankarstvo, SMS Info, Trajni nalog, NLB Sigurnosnu poruku, Telebank za provjeru stanja na računu putem kontakt centra iznosiće svega 3.99 eura umjesto dosadašnjih 6.4 eura.

Novi paketi će biti u ponudi od 1.1. 2013. godine. Posjetite nas i odlučite se za jedan od paketa iz naše bogate ponude koju smo prilagodili vašim potrebama.

Srećni praznici!

Bonus video: