UO Univerziteta Crne Gore podržao izgradnju univerzitetske sportske dvorane

Bjelica je rekao da će sportska dvorana biti površine oko tri hiljade metara kvadratnih i imati kapacitet 800 mjesta, na fiksnim i teleskopskim tribinama
12 komentar(a)
Duško Bjelica, Foto: Luka Zeković
Duško Bjelica, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 09.12.2012. 12:50h

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore (USCG) podržao je izgradnju sportske univerzitetske dvorane i u toku je izrada glavnog projekta, kazao je predsjednik tog tijela Duško Bjelica.

Bjelica je rekao da će sportska dvorana biti površine oko tri hiljade metara kvadratnih i imati kapacitet 800 mjesta, na fiksnim i teleskopskim tribinama.

„Nakon izvršene revizije, potrebno je pribaviti neophodne saglasnosti i građevinsku dozvolu za izgradnju objekta u zahvatu Detaljnog urbanističkog plana Univerzitetski centar. Vjerujem da će se ozbiljno i bez oklijevanja pristupiti izgradnji ovog kapitalnog objekta od javnog interesa i koji predstvlja javno dobro za Crnu Goru i njenu mladost“, Bjelica agenciji MINA.

On smatra da će sportska dvorana biti stjecište studentske populacije sa svih univerzitetskih jedinica i adekvatno mjesto za međufakultetska i međuuniverzitetska takmičenja, kao i za mnoge međunarodne sportske događaje

Bonus video: