Britanska Saga i naredne sezone u Budvi

“Za sezonu 2013. zakup hotelskih kapaciteta je proširen i na hotel Palas, u kojemu većinom odmaraju francuski turisti"
0 komentar(a)
Ažurirano: 05.11.2012. 15:43h

Hotelska Grupa Budvanska Rivijera zaključila je na Sajmu turizma u Londonu, na kome kao strateški partner Nacionalne Turističke Organizacije i Ministarstva održivog razvoja i turizma promoviše turističku ponudu Crne Gore, Ugovor o saradnji za sljedeću turističku sezonu sa britanskim touroperatorom Saga Acromas Holidays Limited.

Prema riječima direktorke marketinga Sanele Kahrović, ugovor je praktično nastavak poslovne saradnje započete u sezoni 2012. sa ugovorenim kapacitetima u hotelu Aleksandar.

“Za sezonu 2013. zakup hotelskih kapaciteta je proširen i na hotel Palas, u kojemu većinom odmaraju francuski turisti, a od sljedeće turističke sezone ta struktura će ovim ugovorom biti promijenjena. Čini se da brendirani turistički proizvod Hotelske Grupe Budvanska Rivijera koja je nesumnjivo unaprijedila kvalitet svoje ponude, lagano pronalazi i potvrđuje svoje nove pozicije na emitivnom tržištu Zapadne Evrope.

“Za sezonu 2013. zakup hotelskih kapaciteta je proširen i na hotel Palas, u kojemu većinom odmaraju francuski turisti"

Turisti koji su došli posredstvom Sage ove godine su učestvovali 80 odsto u ukupnom turističkom prometu ostvarenom sa tržišta Velike Britanije, a prema trenutno pristiglim rezervacijama za sezonu 2013., evidentno je da će broj noćenja u sljedećoj turističkoj sezoni bilježiti trend rasta”, istakal je Kahrovićeva koja se nalazi na sajmu u londonu.

Prema njenim riječima, karakteristika ovog ugovora ogleda se i u činjenici da je njegova realizacija vezana za period vansezone.

“U Hotelskoj Grupi Budvanska Rivijera se intenzivno radi na potpisivanju Ugovora za sljedeću turističku sezonu, pa je tako već, pored Sage, ugovorena saradnja sa renomiranim touroperatorima poput Thomas Cook- a, ITS- a i Prodintour- a”, naglasila je Kahrović.

Sajam u Londonu završava 7. novembra.

Bonus video: