KAP: Dugujemo 7.500 eura za čišćenje

Stručne službe KAP-a, zadužene za saradnju sa preduzećem Čisto, dodaju u reagovanju, “radile su isključivo prema odredbama ugovora o održavanju higijene”
0 komentar(a)
KAP, Foto: Arhiva Vijesti
KAP, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 25.10.2012. 19:29h

Menadžment Kombinata aluminijuma reagovao je juče povodom tvrdnji poslovođe firme Čisto iz Podgorice Neđeljka Koprivice, poručujući da su neprijatno iznenađeni “neistinama koje je plasirao u javnost”.

“Apsolutno je netačno da KAP duguje tom preduzeću više stotina hiljada eura, niti je u bilo kojoj matematičkoj varijanti moguće da toliki iznos bude u opticaju kada su u pitanju poslovi održavanja higijene za nešto više od pola godine. KAP je tokom proteklih sedam mjeseci saradnje sa tim preduzećem redovno izmirivao finansijske obaveze, tako da je na današnji dan ostala neplaćena samo faktura za septembar u iznosu od oko 7.500 eura”, naglasili su iz KAP-a.

Stručne službe KAP-a, zadužene za saradnju sa preduzećem Čisto, dodaju u reagovanju, “radile su isključivo prema odredbama ugovora o održavanju higijene”.

“Vođena je precizna evidencija i dokumentacija, koja je uredno potpisana od predstavnika KAP-a i firme Čisto. Napominjemo da je to preduzeće tokom angažmana u našoj fabrici imalo niz propusta i nije se pridržavalo odredbi ugovora. Najnovije kršenje predstavlja upravo iznenadni odlazak iz KAP-a bez prethodnog obavještenja u pisanoj formi najmanje 30 dana ranije, kako je to precizirano ugovorom”, istakli su iz KAP-a.

Bonus video: