Poklonite staru i očekuje vas nova Zuja Zu kasica

NLB poziva djecu da do 31. oktobra poklone svoju staru štednu kasicu kako bi učestvovali na završnoj izložbi štednih kasica
71 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.09.2012. 12:44h

NLB poziva djecu da do 31. oktobra poklone svoju staru štednu kasicu kako bi učestvovali na završnoj izložbi štednih kasica, koja će se održati 3. novembra, kada će biti i izabrana i nagrađena najmaštovitija kasica. Svima koji poklone staru štednu kasicu, NLB Montenegrobanka će pokloniti specijalnu Zuja Zu kasicu u obliku pčelice.

NLB Grupa je u okviru NLB dana u filijalama organizovala aktivnosti na temu Briga za budućnost djece. Klijentima su za dodatna pojašnjenja na raspolaganju bankarski savjetnici u svih sedam banaka NLB Grupe u Sloveniji (NLB d.d.), Srbiji (NLB banka Beograd), Republici Srpskoj (NLB Razvojna banka), Federaciji BiH (NLB Tuzlanska banka), Makedoniji (NLB Tutunska banka) i Kosovu (NLB Priština) i Crnoj Gori.

"U okviru NLB Dana u filijalama su organizovane razne aktivnosti, dok su klijentima podrobnije predstavljeni proizvodi namijenjeni štednji koji potpomažu ostvarenju finanasijskih ciljeva. Svima koji razmišljaju o brizi za sigurnu finansijsku budućnost djece, preporučljivo je, da što prije postave finansijske ciljeve sa čijim ispunjavanjem treba da počenu što prije, i to istrajno i odlučno", navodi se u saopštenju banke.

NLB Montenegrobanka u Crnoj Gori ima 20 filijala i 60 bankomata. NLB Grupu čine i 6 banaka, koje posluju sa građanima u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Kosovu i u Makedoniji.

U ovim bankama klijentima su na raspolaganju NLB bankarske usluge u 286 filijala, na 473 bankomata kao i putem elektronske banke NLB Klik. Ukupno u bankama NLB Grupe lični račun ima više od 1,5 miliona klijenata.

Bonus video: