U Tivtu nema Telenor paketa koji se tarifiraju po sekundi

Iz PR službe kompanije je odgovoreno da se postpejd i pripejd paketi mogu kupiti u cijeloj Crnoj Gori bez razlike u dostupnosti
116 pregleda 1 komentar(a)
Telenor, Foto: Arhiva "Vijesti"
Telenor, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 18.08.2012. 07:35h

Operateri mobilne telefonije ne odustaju od namjere da korisnicima pozive tarifiraju na minut umjesto po sekundi trajanja razgovora, iako je to Agencija za elektronske komunikacije (EKIP) nedavno zabranila.

T-Mobile je skuplji način tarifiranja uveo za pripejd korisnike, a EKIP je odluku poništio. Iz Telenora su, takođe, najavili da planiraju za pripejd korisnike, dok su iz Agencije saopštili da ne mogu reagovati dok ne donesu takvu odluku.

Sada su na “meti” građani koji račune za telefon izmiruju mjesečno, postpejd korisnici, jer im zaposleni u pojedinim kompanijama ne daju pakete koji se naplaćuju po sekundi poziva.

“Ne krade nas Telenor. Godinama nas kradu svi" >>>

Crnogorskom Telekomu zabranjeno da mijenja tarifiranje >>>

“Vijestima” je rečeno da se u poslovnicama Telenora u Tivtu ne može naći paket u okviru kojeg se pozivi povoljnije naplaćuju.

“Pitao sam zaposlene u Telenoru koji paket mogu da uzmem kako bi mi se pozivi naplaćivali po sekudi trajanja i rekli su mi da je to jedino 'biznis paket' koji odgovara preduzećima, ali ne i meni kao individualnom korisniku”, kazalo je “Vijestima” više građana Tivta.

U Telenoru to ne priznaju.

Iz PR službe kompanije je odgovoreno da se postpejd i pripejd paketi mogu kupiti u cijeloj Crnoj Gori bez razlike u dostupnosti, precizirajući da imaju samo tarifni postpejd paket “Sekunda” gdje se tarifiranje poziva vrši po sekundi.

Bonus video: