Kvadrat stana u Porto Montenegru 9.000 eura

Četvorosobni luksuzni penthaus apartman sa pet kupatila i terasama, podnim grijanjem, centralnom klimatizacijom... ima ukupnu površinu od 239 kvadrata
68 pregleda 0 komentar(a)
Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 08.08.2012. 16:02h

Cijena kvadratnog metra stana u Porto Montenegru iznosi skoro 9.000 eura, pošto četvorosobni luksuzni apartman košta gotovo 2,15 miliona eura.

Od ukupno 130 do sada izgrađenih luksuznih stanova u pet stambeno-poslovnih zgrada Porto Montenegra, najveći dio je prodat.

Kupcima se sada nudi samo manji broj stanova u najvećoj i najnovijoj zgradi Porto Montenegra nazvanoj "Tara".

Taj objekat je izgrađen na mjestu nekadašnje upravne zgrade tivatskog Arsenala, uz obalu takozvanog malog mandraća, koga sada menadžment Porta naziva "Venice Sqaure".

Jedan od neprodatih stanova je i stan 304 na trećem spratu "Tare" koji upravo nude preko prodajne službe za nekretnine kompanije kanadskog bogataša Pitera Manka i njegovih partnera po cijeni od "samo" 2.147.000 eura.

Ovaj četvorosobni luksuzni penthaus apartman sa pet kupatila i terasama, podnim grijanjem, centralnom klimatizacijom, Scavolini kuhinjom opremljenom Miele kućanskim aparatima i pristupom privatnom dvorištu zgrade Tara u kojem je i bazen, ima ukupnu površinu od 239 kvadrata.

To bi značilo da cijena kvadratnog metra stana u Porto Montenegru trenutno iznosi skoro 9.000 eura.

Kanadski milijarder Piter Mank kupio je za 3,26 miliona eura od Vlade Crne Gore kompletno tivatsko vojno brodogradilište Arsenal i pretvorio ga u marinu za megajahte i plac površine 24 hektara za gradnju stanova za prodaju na tržištu.

Bonus video: