Otvoren "Voli" market na Žabljaku

Tokom naredne nedjelje Voli će otvoriti objekte u hercegnovskim naseljima Topla, Gomila i Jok megdan
449 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 21.07.2012. 07:40h

Kompanija "Voli" je u centru Žabljaka otvorila market, moderan maloprodajni objekat od 520 kvadrata od čega 350 prodajnog prostora sa skoro 10.000 artikala široke potrošnje.

Prvog radnog dana od otvaranja posjetile su ga brojne mušterije, Žabljačani i turisti i uvjerili se u "najsavremenije standarde izlaganja i skladištenja robe”, kako je za „Vijesti” kazala Olivera Šuškavčević, marketing menadžer te kompanije.

"U skladu sa razvojnim planom slijedimo politiku najnižih cijena iz najbolju ponudu. U tom kontekstu, već od prvog dana, su specijalne akcije i popusti trajnog karaktera. U Žabljaku smo dočekani sa dobrodošlicom i potrošači već sjajno reaguju. Nadamo se da ćemo ispuniti sva njihova očekivanja. Pohvalno je i to što su u našem marketu zaposleno 22 Žabljačana", kazala je ona.

Ona je saopštila i da je kompanija "Voli" preuzela lanac marketa "Novito".

"Već rade maloprodajni objekti u Tivtu, Baošićima i Herceg Novi-centar. Tokom naredne nedjelje biće otvoreni objekti u hercegnovskim naseljima Topla, Gomila i Jok megdan. U svim tim objektima rade ili će raditi ljudi koji su tamo radili, iz nekadašnjeg preduzeća "Mješovito", kazala je Šuškavčević.

Galerija

Bonus video: