Sezonski poslovi za mlade iz Crne Gore. Prijavite se!

Svi koji su popunili Upitnik/Anketni list ili su se prijavlili putem sajta biće informisani putem SMS-a ili e-mail-a o slobodnim radnim mjestima
15 komentar(a)
sezonski posao, Foto: Zena.hr
sezonski posao, Foto: Zena.hr
Ažurirano: 28.05.2012. 12:33h

NVO Tvrđava u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje Crne Gore i resornim ministarstvima će i ove godine sprovoditi aktivnost sezonskog zapošljavanja mladih iz Crne Gore na crnogorskom primorju kroz projekat "Ljeto za zaradu – 2012".

Zapošljavanje će se, kao i do sada, vršiti za oblasti turizma, ugostiteljstva i trgovine.

Kako piše na sajtu NVO Tvrđava, ovaj državni javni rad je tokom prethodne ljetnje turističke sezone uspio da obezbijedi posao za oko 2.000 mladih ljudi iz Crne Gore.

Od ove godine dodatna povoljnost za sve prijavljene za sezonski posao i koji se nalazi i nalaziće se u bazi NVO.

Svi koji su popunili Upitnik/Anketni list ili su se prijavlili putem sajta biće informisani putem SMS-a ili e-mail-a o slobodnim radnim mjestima, raznim popustima, akcijama, sniženjima, kulturnim, muzičkim i drugim dešavanjima i aktivnostima koje se nude i odvijaju na teritoriji cijele Crne Gore.

Sve ovo je, akžu iz “Tvrđave”, pokrenuto i sprovodiće se sa ciljem što bolje informisanosti i da bi se svima koji se nalaze u našoj bazi mogle ponuditi i druge povoljnosti od kojih mogu imati koristi i na taj način mogu ostvariti određene povoljnosti i biti blagovremeno i kvalitetno obavještavani i informisani.

Bonus video: