Ivančević zatvara Queen of Montenegro

Sve kapacitete hotela smo prodali do kraja novembra ove godine i sa pravom očekujemo uspješnu turističku sezonu
110 pregleda 0 komentar(a)
Hotel The Queen of Montenegro, Foto: Arhiva Vijesti
Hotel The Queen of Montenegro, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 07.05.2012. 07:27h

Kompanija Kvin of Montenegro, koja je vlasnik istoimenog bečićkog hotela, najavila je otkazivanje ugovorenih aranžmana i njegovo zatvaranje do 1. juna, ukoliko se u neposrednoj blizini postave privremeni ugostiteljski objekti.

Direktor i suvlasnik kompanije Dragan Ivančević kazao je da bi takvi objekti ugrozili normalno poslovanje hotela, zbog čega su iz kompanije najavili otkazivanje ugovorenih aranžmana sa inostranim i domaćim tur-operatorima i turističkim agencijama.

"Sve kapacitete hotela smo prodali do kraja novembra ove godine i sa pravom očekujemo uspješnu turističku sezonu. Međutim, ukoliko se postave planirani privremeni objekti u okruženju našeg hotela, direktno se ugrožava naše poslovanje. U tim uslovima nije moguće kvalitetno obavljati posao", rekao je Ivančević agenciji Mina-business.

On je naveo da je kompanija Kvin of Montenegro već godinama strateški partner lokalne i Nacionalne turističke organizacije (NTO) u dovođenju inostranih gostiju u Crnu Goru, a da im sada, za uzvrat nadležni u opštini Budva i državi onemogućavaju dalji rad.

"Ukoliko se dogodi da se planirani privremeni ugostiteljski objekti postave, bićemo prisiljeni da zatvorimo naš hotel i omogućimo planiranu projekciju nadležnih da osnovna strategija turizma budu privremeni objekti", rekao je Ivančević.

U takvom ambijentu, kako je dodao, dalje aktivnosti i opstanak te kompanije nijesu mogući.

Bonus video: