Porto Montenegro predstavljen u Splitu

Tivatska marina predstavila se na najvećem sajmu nautike na istočnoj obali Jadrana
0 komentar(a)
porto montenegro nautic show, Foto: Siniša Luković
porto montenegro nautic show, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 19.04.2012. 17:06h

Kompanija "Adriatic Marinas" predstavila je svoj projekat, naselje i marinu Porto Montenegro, na ovogodišnjem, 14. po redu nautičkom sajmu "Croatia Boat Show", koji je u utorak počeo u Splitu i traje do nedjelje.

"Croatia Boat Show" održava se u Gradskoj luci i na rivi u Splitu i najveći je sajam nautike na istočnoj obali Jadrana.

Vićenco Blagaić iz splitske firme "Profectus", koja organizuje manifestaciju, kazao je da je "Croatia Boat Show" jedan od najznačajnijih nautičkih sajmova u regiji. On je kazao da je ovogodišnji sajam dvostruko veći od prošlogodišnjeg, te da su na splitskoj rivi prisutni najvažniji svjetski nautički brendovi – proizvođači jahti i jedrilica kao što su Princess, Feretti, Pershing, Fairline, Sunseeker, Sea Ray grupa, Beneteau, Jeaneau, Hanse, Sunreef i Lagoon.

PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić kazao je da su “predstavnici ’Adriatic Marinasa’ u Splitu imali priliku da upoznaju mnogobrojne posjetoce izložbenog prostora Porto Montenegra sa projektom nautičkog naselja, brojnim novitetima koji se ove sezone očekuju, ali i sa razlozima zbog kojih Porto Montenegro nosi epitet najpoželjnije marine na Jadranu”.

"Ljubitelji nautike iz Hrvatske i gosti sajma imali su priliku da čuju detalje o izgradnji luksuznog hotela "Regent Porto Montenegro", ali i otvaranju dva nova rezidencijalna kompleksa, "’Tara" i "’Milena", kao i uslovima zakupa vezova u marini", istakao je Kalezić, dodajući da će u malopodajnim objektima Porto Montenegra ovog ljeta biti zastupljeni mnogi poznati svjetski brendovi.

Priznanje za "Adriatic Marinas"

Odbor za dodjelu nagrada Privredne komore Crne Gore jednoglasno je donio odluku o dodjeli nagrada Privredne komore najuspješnijim firmama u Crnoj Gori za prošlu godinu. Tako je godišnja nagrada za društvenu odgovornost dodijeljena kompaniji "Adriatic Marinas" d.o.o. Tivat, koja je operater Porto Montenegra.

Bonus video: