Novi biser Dragovića: Neka plate građani kad je KAP u pitanju

Dragović je apelovao na izvršnu vlast da “veoma odgovorno pristupi rješavanju problema”
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.02.2012. 19:18h

Predsjednik Sindikalnog povjereništva Podgorice Goran Dragović, poznat po izjavama na TV “Vijesti” da ne plaća struju i da je sam priključi kada mu je isključe radnici EPCG kao i da će platiti ručak svim učesnicima građanskog protesta od 21. januara ako ih bude više od 500, danas je u saopštenju kazao da podržava odluku Vlade da novcem građana plati dugove KAP-a od 22 miliona eura “ako je to rješenje za opstanak ove fabrike”.

"Dugogodišnja agonija i najnovija dešavanja oko stanja u KAP-u i njegovog opstanka, te statusa 1.200 zaposlenih i njihovih porodica uznemirili su i zabrinuli Sindikalno povjereništvo", kazao je Dragović.

Gostovanje Dragovića u emisiji "Prizma" na TV Vijesti

On je naveo da Povjereništvo Glavnog grada “maksimalno” podržava Sindikalnu organizaciju Aluminijuma u nastojanju da obezbjedi nastavak proizvodnje i normalno funkcionisanje fabrike i da će ih podržati u svim vidovima sindikalne borbe.

Dragović je apelovao na izvršnu vlast da “veoma odgovorno pristupi rješavanju problema”.

"Upozoravamo političare a posebno poslanike u Skupštini Crne Gore da se batale politizacije i političkih interesa te da odluku o KAP-u donesu trezveno i odgovorno vodeći računa da je došao kraj gašenju fabrika po Crnoj Gori i propasti i ponižavanju radničke klase", naveo je Dragović.

Galerija

Bonus video: