Bijelo Polje: Treći pokušaj prodaje Krisme milk

Pravo učešća na tenderu imaju građani i preduzeća koji uz ponude dostave dokaz o uplati depozita od 20 hiljada EUR
0 komentar(a)
Krisma milk, Foto: Beća Čoković
Krisma milk, Foto: Beća Čoković
Ažurirano: 27.01.2012. 11:08h

Stečajna uprava bjelopoljske kompanije Krisma Milk treći put je raspisala oglas zaprodaju imovine preduzeća, po početnoj cijeni od 776,84 hiljade eura.

Zainteresovani ponude mogu dostavljati do 15. februara.

Prethodno je imovina bjelopoljske kompanije ponuđena po početnoj cijeni od 863,16 hiljade EUR, ali nije bilo zainteresovanih.

Potencijalnim kupcima su na prodaju ponuđene nepokretnosti, odnosno zemljište i građevinski objekti, po početnoj cijeni od 384,15 hiljade EUR, kao i proizvodna i kancelarijska oprema i vozila. Minimalna cijena za proizvodnu i kancelarijsku opremu iznosi 369,37 hiljada EUR, a za vozila 23,3 hiljade EUR.

Pravo učešća na tenderu imaju građani i preduzeća koji uz ponude dostave dokaz o uplati depozita od 20 hiljada EUR.

Iz stečajne uprave je saopšteno da će ponude biti otvorene 15. februara, kao i da će za kupca biti izabran onaj koji ponudi najveću cijenu. Izabrani ponuđač obavezan je da u roku od osam dana zaključi kupoprodajni ugovor i tom prilikom dostavi dokaz o uplati ugovorenog iznosa.

„U protivnom, izabrani ponuđač gubi pravo na povraćaj depozita, dok će za kupca biti izabran drugi najpovoljniji“, objašnjeno je iz stečajne uprave Krisma Milka.

Oni su dodali i da će ostalim ponuđačima biti vraćen depozit, najkasnije tri dana nakon otvaranja ponuda

Bonus video: