Petrovački hotel "Palas" lider na Mediteranu

"Hotel Palas je dvostruki dobitnik ove nagrade, prva je bila 2010. godine. i to u konkurenciji klub hotela 12 Mediteranskih zemalja
53 pregleda 0 komentar(a)
Hotel Palas, Foto: Vuk Lajović
Hotel Palas, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 21.12.2011. 10:07h

U konkurenciji klub hotela 11 Mediteranskih zemalja, između ostalih Francuske, Italije, Španije, Turske, Kipra, Maroka, Hrvatske, Tunisa, članica Kluba 3000, petrovački hotel Palas, koji posluje u okviru Hotelske grupe „Budvanska rivijera“ je po ocjenii francuskog tur operatora ”Prodintour” dobio nagradu za najbolji Club 3000 u 2011. godini sa stopom od 99 odsto ispunjenih turističkih usluga i zadovoljstvom turista.

Prema riječima direktorke marketinga HG „Budvanska rivijera“ Sanele Kahrović visok kvalitet usluga u hotelu Palas još jednom je našao svoju potvrdu u međunarodnom priznanju Francuske agencije Prodintour koje je nedavno dodijeljeno ovom objektu.

"Hotel Palas je dvostruki dobitnik ove nagrade, prva je bila 2010. godine. i to u konkurenciji klub hotela 12 Mediteranskih zemalja.

Hotelska Grupa Budvanska rivijera sarađuje sa Francuskim touroperatorom Prodintour već sedam godina. Posredstvom ovog Francuskog touroperatora u Palasu je u sezoni 2011. ostvareno 34.183 noćenja, čime su turisti sa ovog tržišta zauzeli treće mjesto po ostvarenom turističkom prometu u Hotelskoj Grupi Budvanska rivijera", navela je Kahrović.

Pripremaju se za sljedeću sezonu

Ona je podsjetila da je na sajmu turizma u Parizu koji je održan od krajem septembra., hotel Palas je već bio ocijenjen kao jedan od najboljih koji se nalazi u ponudi Prodintoura.

"Hotelska Grupa Budvanska rivijera kontinuirano radi na podizanju kvaliteta usluge u svojim hotelima i održavanju vodeće pozicije na turističkom tržištu, čime se Menadžment Hotelske Grupe trudi da opravda povjerenje turista koji su dolazili posredstvom agencije Prodintour kao i posredstvom drugih turističkih agencija i ispuni očekivanja gostiju.

A hotel Palas će kroz adaptiranje i dopunjavanje sadržaja hotela i priprema za sljedeću turističku sezonu uskoro biti bogatiji za adaptirani zatvoreni i otvoreni bazen i komforni savremeni wellness centar na površini od 300 kvadrata koji će gostima pružiti mogućnost relaksacije u sauni, jakuzziju, na toploj klupi, tuševima, teretani", istakla je Kahrovićeva.

Inače, za 10- tak dana za domaće goste, kojima je za doček Nove godine izbor hotel Palas, uvod u Novu 2012. napraviće najveće zvijezde regionalne muzičke scene Lepa Brena, Hari Varešanović, Željko Joksimović i Sergej Ćetković- sve u pratnji orkestra Aleksandra Sofronijevića i voditeljke programa Andrijane Božović.

Bonus video: