EPCG uvodi restrikcije vodovodima u Cetinju i Danilovgradu

Elektroprivreda Crne Gore će i u narednom periodu sprovoditi isključenja neurednih potrošača koji imaju zaostala dugovanja za utrošenu električnu energiju
0 komentar(a)
struja, Foto: Arhiva Vijesti
struja, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 08.12.2011. 13:44h

Poslije višemjesečnih upozorenja i poziva na saradnju, Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) je prinuđena da vodovodima na Cetinju i u Danilovgradu uvede periodične restrikcije u isporuci električne energije, saopšteno je iz EPCG.

Danilovgradski i vodovod na Cetinju će biti bez struje po dva sata u toku dnevnih i noćnih sati.

"Ta javna preduzeća i pored velikog duga oglušila su se o naše pozive na dogovor. I ovim putem ih javno pozivamo da sa našom kompanijom postignu dogovor na obostrano zadovoljstvo i na taj način izbjegnu radikalnije mjere isključenja zbog kojih bi trpjeli i korisnici njihovih usluga", navodi se u saopštenju EPCG.

Elektroprivreda Crne Gore će i u narednom periodu sprovoditi isključenja neurednih potrošača koji imaju zaostala dugovanja za utrošenu električnu energiju kako bi, kako se navodi, zaštitila interese društva, kompanije i, prije svega, urednih platiša kojima želi da obezbijedi kvalitetno snabdijevanje električnom energijom.