Uskoro treninzi iz turizma u Podgorici, Kolašinu i Plužinama

Treninzi su bazirani na sticanju novih znanja o uslugama orjentisanim na potrebe turista, marketingu i prodaji i o kreativnosti i inovacijama
0 komentar(a)
trening iz turizma, Foto: Obrad Pješivac
trening iz turizma, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 23.11.2011. 15:54h

GIZ-Njemačka internacionalna saradnja, partnerski sa ministarstvom održivog razvoja i turizma i TO Žabljak održali su informativni sastanak sa predstavnicima turističke privrede Žabljaka i Pljevalja o projektu "Podrška razvoju turističkih destinacija u centralnom i sjevernom dijelu Crne Gore".

"Projekat kofinansira vlada Norveške i podrazumijeva seriju treninga koji će se od novembra 2011. do aprila 2012. godine održavati u Podgorici, Kolašinu i Plužinama. Namijenjeni su turističkim biznismenima koji namjeravaju ili su na početku bavljenja turističkim biznisom, porodičnim biznisima, malim i srednjim preduzećima koji pružaju usluge smještaja, turističkim agencijama, pružaocima hajking i bajking usluga, ugostiteljima, proizvođačima suvenira i sportskim društvima", kazala je projekt koordinator u GIZ Alma Henić Strahinja.

Treninzi su bazirani na sticanju novih znanja o uslugama orjentisanim na potrebe turista, marketingu i prodaji i o kreativnosti i inovacijama.

Rukovodiće crnogorski turistički eksperti.

Bonus video: