Bemaks Medojeviću: Ne zastupajte građane tračareći

"Ne govorite gluposti, ne zastupajte građane tračareći - već novac koji primate, a često ga i ne prijavljujete, opravdajte tako što ćete zaista zastupati crnogorske radnike"
173 pregleda 0 komentar(a)
Veselin Kovačević, Foto: Zoran Đurić
Veselin Kovačević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 19.11.2011. 10:12h

Direktor kompanije Bemaks Veselin Kovačević, reagovao je na jučerašnje stavove predsjednika Pokreta za promjene Nebojše Medojevića objavljene u tekstu pod naslovom "Roćenov kartel oko Bemaksa povezan sa Rusom Erenburgom". Reagovanje objavljujemo u cjelosti.

" Poslaniče Medojeviću, nema Vaših direktnih pitanja. Čim Vam skrenemo pažnju da budete konkretni, direktni i da svoj nastup zasnivate na činjenicama, Vi razvodnjavate priču, skrećete sa teme, i otvarate nove. Kod nas to neće proći.

Svakako od predstavnika naroda koji njihovu djecu čašćava najprizemnijim epitetima, nijesmo ni očekivali bolje. Vi koji ste kum nekadašnjeg narkokartela prozivate ljude koji nemaju nikakve dodirne tačke sa Bemaksom. Vaše tvrdnje su sve dalje od onog na što uporno napominjemo svakog ko nas pominje u negativnom kontekstu: postavite precizna pitanja.

Ne govorite gluposti, ne zastupajte građane tračareći - već novac koji primate, a često ga i ne prijavljujete, opravdajte tako što ćete zaista zastupati crnogorske radnike. Oni nijesu ni u Zemunu, ni u hodnicima beogradskih biznismena, već za našim mašinama i na našim gradilištima.

Oko jednog smo saglasni: ovo nije problem Bemaksa i Medojevića, već problem koji stručnjak opšte prakse Medojević - ima sa sobom. EU tek treba da uvede svoje standarde kod nas. Mi smo na njih spremni, ali je problem u Vama. Kada pomirite svoje "demokratske kapacitete" sa onim koji naginju narkokartelima, onda možete dijeliti lekcije.

Vi nemojte žaliti Bemaks. U Bemaksu je sve precizno, za razliku od Vašeg diskursa, koji Vas prati još od dana kada ste studirali fakultet, a istovjetan je načinu na koji ste ga i završili: s brda s dola.

U ime pomenute preciznosti pozivamo Vas da direktno i precizno odgovarate. Za početak, evo i pitanja: Ako je istina da se vodi istraga, od kada se vodi i koja je država u pitanju? Pošto se nijeste osmjelili pitati prošlog puta, sada makar odgovorite. Čekamo" naveo je Kovačević.

Bonus video: