Od proljeća opet letovi Podgorica - London

Crnogorski štand posjetili su i brojni britanski mediji među kojima koji su mnogi posebno bili zainteresovani za novitete u turističkoj ponudi
0 komentar(a)
Embraer Montenegro Airlinesa, Foto: Arhiva "Vijesti"
Embraer Montenegro Airlinesa, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 09.11.2011. 18:09h

Prodaja aranžmana za Crnu Goru za narednu godinu već je počela i prema informacijama pojedinih turoperatora sa londonske berze turizma (WTM), buking je deset odsto bolji u odnosu na isti prošlogodišnji period.

Na londonskom sajmu turizma, na kojem je predstavljena crnogorska turistička ponuda, delegacija Nacionalne turističke organizacije (NTO) sastala se sa predstavnicima specijalizovanih britanskih turoperatora i medija.

Iz NTO su saopštili da je Montenegro erlajns /Airlines/ tokom ove zimske sezone obustavio letove prema Londonu, zbog nedovoljnog broja putnika, ali, prema najavama, konekcija će biti ponovo uspostavljena na proljeće naredne godine.

Iz NTO su najavili, takođe, da će u narednom periodu na britanskom tržištu posebno promovisati potencijal za poslovni turizam koji je u značajnom porastu.

Crnogorski štand posjetili su i brojni britanski mediji među kojima koji su mnogi posebno bili zainteresovani za novitete u turističkoj ponudi, paket aranžmane, ponudu aktivnog odmora, nove investicione projekte.

„Delegacija NTO sastala se i sa predstavnicima jedne od najpoznatijih izdavačkih kuća na tržištu Velike Britanije, Bradt Travel Guides, koja će u februaru naredne godine izdati četvrto revidirano izdanje vodiča o Crnoj Gori za engleska govorna područja“, naveli su iz NTO.

Bonus video: