Britanci od aprila dolaze u Budvu

Promovišu svoju turističku ponudu u Londonu zajedno sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma i Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.11.2011. 15:12h

Predstavnici Hotelske Grupe Budvanska Rivijera potpisali su prvog dana Međunarodnog Sajma turizma u Londonu, ugovor sa renomiranim touroperatorom Saga-Acromas Holidays Limited za sljedeću turističku sezonu.

Prema riječima direktorke marketinga Sanele Kahrović realizacija Ugovora sa ovom britanskom agencijom vezana je za period pred i postsezone i to će svakako usloviti bolju popunjenost kapaciteta i produžetak turističke sezone.

Prvi gosti preko Sage dolaze već 1. aprila naredne godine, a kako saznajemo od menadžmenta Sage "interesovanje za tržište Crne Gore i konkretno za Hotelsku Grupu Budvanska rivijera je iznad svih očekivanja", navela je Kahrović za “Vijesti”.

Ona je dodala da je ovaj kao i svi ostali ugovori za sezonu 2012. uz ogromne napore za unaprjeđenje kvaliteta ponude, kreiranje novog imidža i brendiranje sopstvenog turističkog proizvoda, još jedna su šansa da se hoteli Hotelske Grupe Budvanska rivijera još bolje pozicioniraju na širokom turističkom tržištu i da se vrati povjerenje turista upravo sa ovih tržišta u turistički proizvod Hotelske Grupe.

Ona je podsjetila da Hotelska Grupa Budvanska rivijera već ima zaključene Ugovore za sljedeću turističku sezonu sa renomiranim touroperatorima Thomas cook, ITS, Prodintour itd.

Oni promovišu svoju turističku ponudu u Londonu zajedno sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma i Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore.

Bonus video: