Plac u Pivi pola miliona, kvadrat u Beranama 100 eura

Na sajtu zainteresovanima za kupovinu na sjeveru u ponudi je i hotel Berane, čija je cijena 1.950.000 eura
494 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 06.11.2011. 16:48h

Nekretnine u Crnoj Gori primamljive su državljanima Rusije, koji su posjednjih godina kupovali veliki broj stanova, kuća, placeva po primorju.

Mnogi su građani Crne Gore u tome pronašli računicu za brzo bogaćenje i prodavanje nekretnina po astronomskim cijenama, a Rusi su najčešće kupovali na crnogorskom primorju, uz nekoliko objekata koji se još nude na sjeveru Crne Gore.

Na tranio.ru u ponudi se mogu naći nekretnine iz Crne Gore, ali i čitavog svijeta, a po evidenciji tog sajta u našoj zemlji na pradaji je trenutno 381 nekretnina na primorju, ali zainteresovanima se nude i nekretnine na sjeveru, ukupno 3.

Posebnu pažnju privukao je oglas za prodaju, kako je navedeno na sajtu, vile u pivskom selu Seljani.

Zainteresovanima se ta kuća od 70 kvadrata sa imanjem od 16.108 kvadratnih metara prodaje po cijeni od 563.780 eura.

Kuća je kako se navodi dvospratna, sa tri sobe, dva kombinovana kupatila, privatnim parkingom, vrtom, terasom.

Seljani se nalaze na oko 100 kilometara od Podgorice, a kako je navedeno na "5 metara od lokacije planirane za skijalište", što je možda i razlog tako visoke cijene.

Potencijalnom kupcu se imanje nudi po cijeni od 35 eura po metru kvadratnom, pa se prostom računicom dolazi do zaključka da kuću na kraju dobija gratis.

I hotel Berane na prodaju

Na sajtu zainteresovanima za kupovinu na sjeveru u ponudi je i hotel Berane, čija je cijena 1.950.000 eura, a na oko 14 kilomera od tog objekta prodaje se i 3.904 kvadrata zemljišta za 400.000 eura ili za 100 eura po kvadratu.

Kvadrat 100 eura

Prodaju placa prati i informacija:

"Berane je najljepši grad u Crnoj Gori. U ovom gradu stopljeni su istorija i savremenost kulture i nauke. Ljeti je centar eko-turizma, a zimi skijanja. Na 14 kilometara Blizu ski centra imate priliku da kupite parcelu od 4.000 m2 za izgradnju hotela", navodi se na sajtu tranio.ru.

Vila u Budvi od 4,4 miliona

Vila "Belle Vue"

Apsolutni rekorder u cijeni je vila "Belle Vue" na Svetom Stefanu za koju bi zainteresovani kupac, po ruskom sajtu, morao da iskešira 4,4 miliona eura.

Vila "Belle Vue"

Petospratno zdanje napravljeno ove godine ima 11 soba, 3 WC-a, 6 kombinovanih kupatila, od mora je udaljena 150 metara, planine 5 metara (?), a ima i privatni vrt, fitnes centar.

Za 3,5 miliona prodaje se i vila u Petrovcu, 2,8 miliona je cijena vile u Herceg Novom, a za 2 do 2,5 miliona eura mogu se naći još i vile u Budvi, i Kotoru.

Galerija

Bonus video: