Daka Davidović gradi za Grke poslovni centar "Milenijum"

Prva faza radova na izgradnji garaže će početi sjutra, nakon čega očekujem da će biti nastavljena i druga faza nadzemnog dijela objekta", kazao je Veljko Vasiljević
140 pregleda 0 komentar(a)
Milenijum, Foto: Vesko Belojević
Milenijum, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 27.09.2011. 16:58h

Firma “First finansial development” sa Kipra finansira gradnju poslovne zgrade “Milenijum” u neposrednoj blizini Eko zgrade Ujedinjenih nacija između Moskovskog i mosta Milenijum.

Osnivač firme “First finansial development” je blizak sa “Restis” grupom Viktora Restisa koji je zakupac Svetog Stefana i Miločera. Izvođač radova na poslovnom objektu “Milenijum” je firma “Neksan” čiji je vlasnik nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović. Stručni nadzor izgradnje pomenutog objekta povjeren je “Savić gradnji” iz Nikšića.

"Poslovna zgrada imaće četiri sprata i podzemnu garažu. Prva faza radova na izgradnji garaže će početi sjutra, nakon čega očekujem da će biti nastavljena i druga faza nadzemnog dijela objekta", kazao je Veljko Vasiljević, inženjer iz “Savić gradnje”.

Poslovni objekat imaće četiri sprata i garažu ukupne površine 2.717 kvadrata,

Na placu pored objekta “Milenijum”, “Zetagradnja” vlasnika Blagote Radovića će graditi poslovnu zgradu koja bi trebalo da ima zajedničku garažu sa zgradom investitora sa Kipra.

"Saobraćajno rješenje se u potpunosti poklapa sa Detaljnim planom pomenutog prostora. Podzemna garaža će se koristiti za objekte predviđene Detaljnim planom", rekao je Vasiljević.

Poslovni objekat imaće četiri sprata i garažu ukupne površine 2.717 kvadrata, a radovi na prvoj fazi izgradnje garaže bi trebalo da budu završeni sljedeće godine do kraja jula.

Bonus video: