Interproduct najavljuje nova radna mjesta na Cetinju

Mijušković je kazao da proizvodi tog preduzeća ispunjavaju HASAP standarde, te da u “Interproductu” svoju šansu vide u otvaranju evropskog tržišta
404 pregleda 0 komentar(a)
Interproduct, Foto: Danijela Lasica
Interproduct, Foto: Danijela Lasica
Ažurirano: 02.08.2011. 08:27h

"Na Cetinju bi uskoro mogla da budu otvorena nova radna mjesta", kazao je direktor preduzeća “Interproduct” Ivan Mijušković, čija se kompanija bavi proizvodnjom artikala od svinjskog mesa.

Mijušković je nedavno u svojoj firmi ugostio gradonačelnika Cetinja Aleksandra Bogdanovića, upoznao ga sa procesom prozvodnje i prostornim kapacitetima, te kazao da kompanija sada ima 13 zaposlenih, uz još 10 sezonskih radnika.

Mijušković je kazao da proizvodi tog preduzeća ispunjavaju HASAP standarde, te da u “Interproductu” svoju šansu vide u otvaranju evropskog tržišta.

"U narednom periodu planiramo da proširimo polje proizvodnje, s obzirom da je već u pripremi tehnološki projekat za proizvodnju sira. Nakon toga, uslijediće i realizacija građevinskog projekta. Time će, biti otvoreno još niz radnih mjesta za stanovnike Prijestonice Cetinje", obećao je Mijušković.

Bogdanović je kazao da će Prijestonica Cetinje, pružiti podršku svim aktivnostima koje se tiču širenja i unapređenja proizvodnje u lokalnom privrednom sektoru, jer je riječ o višestruko isplativom procesu.

"Najave o širenju proizvodnje djeluju ohrabrujuće. Lokalna uprava podstaći će investicije i zapošljavanje. Pružićemo svu podršku idejama i planovima čija će realizacija donijeti dobrobit stanovništvu Cetinja", kazao je Bogdanović.

Bonus video: