U Danilovgradu konačno trgovina po svjetskim normama

Centar je opremljen savremenim regalnim paletnim sistemom kapaciteta 3.000 paletnih mjesta, sa osam utovarno - istovarnih rampi.
222 pregleda 0 komentar(a)
Logistički centar Danilovgrad, Foto: Jelena Jovanović
Logistički centar Danilovgrad, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 19.05.2011. 17:54h

Privatno - javno partnerstvo između kompanije “Montenomaks Control & Logistics” sa Opštinom Danilovgrad i Upravom Carina rezultiralo je otvaranjem distributivno - logističkog centra i carinske ispostave u danilovgradskom naselju Ćurioc.

Distributivno-logistički centar i carinska ispostava izgrađeni su u skladu sa svjetskim trendovima, i zauzimaju površinu od 12 hiljada metara kvadratnih, sa skladišnim prostorom od 3.000 kvadrata.

Centar je opremljen savremenim regalnim paletnim sistemom kapaciteta 3.000 paletnih mjesta, sa osam utovarno - istovarnih rampi, što omogućava brz i efikasan prijem i otpremu robe, a sve uz podršku EMS softvera.

Otvaranje ovog jedinstvenog centra, prema riječima direktora kompanije “Montenomaks” Radovana Radulovića "predstavlja krunu dugogodišnje težnje ove komanije da krene stopama evropskih partnera”.

Kako je dodao ako uspiju u planovima da povećaju obim prometa i prošire djelatnost do kraja godine, u Centru će, pored onih koji već rade, posao moći da potraži još sedam do deset osoba.

Bonus video: