Societe Generale banka Montenegro ponudila namjenski kredit za legalizaciju objekata

Svim građanima koji se odluče da legalizuju svoj objekat banka je ponudila tržišno konkurentan kredit
420 pregleda 0 komentar(a)
Radule Raonić, Foto: Societe Generale banka Montenegro
Radule Raonić, Foto: Societe Generale banka Montenegro
Ažurirano: 06.04.2018. 06:14h

Imajući u vidu potrebe dijela građana u pogledu legalizacije bespravno podignutih objekata, a u skladu sa Zakonom o planiranju prostora i izgradnji objekata, Societe Generale banka Montenegro ponudila je povoljne uslove kreditiranja u obliku namjenskog kredita za legalizaciju.

Svim građanima koji se odluče da legalizuju svoj objekat banka je ponudila tržišno konkurentan kredit i omogućila njegovo podizanje bez troškova odobrenja kredita.

„Prateći Zakon o planiranju prostora i izgradnji objekata i prepoznavši potrebe jednog dijela naših građana, odlučili smo da im izađemo u susret i ponudimo izuzetno prihvatljive uslove za finansiranje legalizacije bespravno izgrađenih objekata. Svi naši postojeći, kao i novi, kreditno sposobni klijenti, već od danas mogu podići namjenski kredit za legalizaciju objekata, bez hipoteke za iznose do 15.000 €, bez troškova odobrenja kredita, uz rok otplate do 8 godina i fiksnu nominalnu kamatnu stopu od 6,49 %, odnosno efektivnu od 6,52%.

Ukoliko se kredit obezbjeđuje hipotekom na nekretninu koja će se legalizovati, isti se može podići uz duži rok otplate, do 15 god, uz još nižu fiksnu nominalnu kamatnu stopu od 4,99%, takođe bez naknade za odobrenje kredita. Pri tome bi kod kredita od, na primjer, 10.000 € na rok otplate od 15 godina, mjesečni anuitet bio 78,46€, a odgovarajuća efektivna kamatna stopa od 5%.

Ponuda koju smo pripremili je u ovom momentu veoma atraktivna, posebno iz razloga što su lokalne uprave donijele odluku, ili su u procesu donošenja odluke, o primjeni značajnih popusta ukoliko se ova naknada za komunalno opremanje bespravnih objekata izmiri u cjelosti. Smatramo da je ovaj proces izuzetno važan za određeni broj naših građana pa želimo da ih informišemo da ovaj namjenski kredit mogu podići u svih sedam ekspozitura banke u Podgorici, odnosno u svakoj od dvadeset ekspozitura Societe Generale banke Montenegro u Crnoj Gori“, izjavio je g. Radule Raonić, izvršni direktor za komercijalne poslove banke i zamjenik glavnog izvršnog direktora.

[PROMO]