Andrej Kuznjecov: KAP ima perspektivu

Iz menadžmenta KAP-a je saopšteno da je kvalitetno rješavanje pitanja od značaja za poslovanje kompanije izuzetno važno.
96 pregleda 0 komentar(a)
Andrej Kuznjecov, Foto: Zoran Đurić
Andrej Kuznjecov, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 14.04.2011. 14:19h

Član Odbora direktora Kombinata aluminijuma Andrej Kuznjecov i savjetnik ambasade Ruske federacije u Crnoj Gori, Sergej Petrukovič, razgovarali su danas o aktuelnoj situaciji u toj kompaniji, njenoj perspektivi i razvojnim projektima KAP-a i Rudnika boksita.

Iz menadžmenta KAP-a je saopšteno da je kvalitetno rješavanje pitanja od značaja za poslovanje kompanije „izuzetno važno, jer samo zdrav KAP pruža šansu za razvoj čitave crnogorske privrede i otvara mogućnost jačanja saradnje sa drugim ruskim kompanijama“.

Kuznjecov i Petrukovič posebno su naglasili „da KAP ima perspektivu kroz proširenje proizvodnog asortimana, koji bi obuhvatio početak proizvodnje legura i proizvoda sa visokom maržom“.

"Kuznjecov je rekao da je ključno iznaći najoptimalniji model za dugoročno stabilno poslovanje kompanije, s akcentom na pitanje snabdijevanja KAP-a električnom energijom i stvaranja novih energetskih kapaciteta u Crnoj Gori i zemljama u okruženju" saopšteno je iz menadžmenta.

Bonus video: